مرداد ۲۸ ۱۳۹۸ 0دیدگاه
آرد سویا - استاندارد ملی 2357

آرد سویا-ویژگی ها و روش های آزمون- استاندارد ملی ۲۳۵۷

استاندارد ملی 2357
سال تصویب: 1397
رشته: کمیته ملی استاندارد خوراک و فرآورده های کشاورزی
موضوع: آرد سویا-ویژگی­ ها و روش­ های آزمون

 

هدف

هدف از تدوین این استاندارد، تعیین ویژگی ها ،روش های نمونه برداری و آزمون، بسته بندی و نشانه گذاری آرد سویا می‌باشد.

دامنه کاربرد

این استاندارد برای انواع آرد سویا که به مصرف خوراک انسان می رسد، کاربرد دارد.

این فرآورده برای استفاده در صنایع تولیدی فرآورده های گوشتی، نان وفرآورده های نانوایی و قنادی و سایر فرآورده‌های غذایی کاربرد دارد.

mohsen-momayez

Write a Reply or Comment