شهریور ۰۱ ۱۳۹۸ 0دیدگاه
افزودنی های خوراکی مجاز - استاندارد ملی 3696

افزودنی های خوراکی مجاز- یدات پتاسیم- ویژگی ها و روشهای آزمون- استاندارد ملی ۳۶۹۶

استاندارد ملی 3696
سال تصویب: 1397
رشته: کمیته ملی استاندارد خوراک و فرآورده های کشاورزی
موضوع: افزودنی­ های خوراکی مجاز-یدات پتاسیم-ویژگی­ ها و روش­های آزمون

 

هدف و دامنه کاربرد

هدف از تدوین این استاندارد، تعیین ویژگی های فیزیکی، شیمیایی، بسته بندی، نشانه گذاری و روشهای آزمون یدات پتاسیم مورد مصرف در صنایع غذایی می باشد.

 

افزودنی مجاز (انگلیسی: Generally recognized as safe) یا به‌اختصار «GRAS» اصطلاحی است که سازمان غذا و دارو آمریکا آنرا برای موادی بکار می‌برد که افزودنش به غذا از نظر متخصصان، خطری برای سلامت انسان ندارد و در نتیجه از شرایط ذکرشده برای افزودنی‌های خوراکی در «قانون فدرال غذا، دارو و مواد آرایشی» (FFDCA) مستثناست.

این اصطلاح نخستین بار در «اصلاحیهٔ قانون افزودنی‌های غذایی سال ۱۹۵۸» بکار برده شد و تمامی افزودنی‌های خوراکی که پس از این تاریخ تولید شدند، می‌بایست تحت بررسی و ارزیابی‌های استاندارد قرار می‌گرفتند.

mohsen-momayez

Write a Reply or Comment