آگوست 19 2019 0دیدگاه
نخود- استاندارد ملی 96

نخود- ويژگي‌ها و روش‌هاي آزمون- استاندارد ملی 96

استاندارد ملی 96
سال تصویب: 1397
رشته: کمیته ملی استاندارد خوراک و فرآورده های کشاورزی
موضوع: نخود- ويژگي‌ها و روش‌هاي آزمون

 

هدف

هدف از تدوین این استاندارد، تعیین ویژگی ها، نمونه برداری، روشهای آزمون، بسته بندی و نشانه گذاری نخود است.

 دامنه کاربرد

این استاندارد برای دانه رسیده و خشک گیاه نخود که به صورت بسته بندی عرضه شده و به صورت مستقیم مصرف انسان می رسد، کاربرد دارد. 

این استاندارد برای موارد زیر کاربرد ندارد:

 الف- برای  نخودهایی با پوست رنگین که در تهیه لپه مصرف می شوند

ب) برای نخود مورد استفاده در تغذیه دام

پ)برای نخود فرآوری شده (مانند: نخود بو داده، نمک زده شده )

ت)برای نخود هایی که به صورت پوست‌کنده و یا لبه شده عرضه می‌شوند.

mohsen-momayez

Write a Reply or Comment