آگوست 21 2019 0Comment
افزودنی های خوراکی مجاز - استاندارد ملی 2884

افزودنی های خوراکی مجاز- فسفریک اسید- ویژگی ها و روش های آزمون- استاندارد ملی 2884

استاندارد ملی 2870
سال تصویب: 1397
رشته: کمیته ملی استاندارد خوراک و فرآورده های کشاورزی
موضوع:کنسرو ماهی تون در روغن– ویژگی‌ها و روش‌های آزمون

 

هدف و دامنه کاربرد

 هدف از تدوین این استاندارد،تعیین ویژگی ها، نمونه برداری، روشهای آزمون، بسته بندی و نشانه گذاری کنسرو ماهی تن در روغن است. این استاندارد ، برای انواع کنسرو ماهی تن در روغن ، کاربرد دارد.

تُن نام چند نوع ماهی بزرگ اقیانوسی از خانواده تون‌ماهیان (به انگلیسی: Scombridea) است. این نوع ماهی خیلی سریع شنا می‌کند و سرعت حرکت آن به ۷۰ کیلومتر بر ساعت می‌رسد. بعضی از انواع تن خونگرم می‌باشند. برخلاف انواع دیگر ماهی که گوشت سفید دارند، ماهی تن گوشت صورتی یا قرمز تیره دارد. علت قرمزی گوشت آنها، میزان زیاد میوگلوبین (پروتیین محتوی آهن قرمز در عضله)، در بافت‌های ماهیچه است. گوشت سفت ماهی تن دارای پروتئین و ویتامین‌های بسیاری است.

بیشتر ماهیان تن در دریاهای گرم زندگی می‌کنند، اما بسیاری از آنان در فصل تابستان به آب‌های شمالی کرهٔ زمین سفر می‌کنند. “بال ماهی آبی” حدود ۳ متر طول دارد. الباکور از انواع دیگر ماهی تن هستند. برخی از انواع بزرگتر ماهی تن مانند بلوفین ‏(en) می‌توانند حرارت بدنشان را با فعالیت‌های ماهیچه‌ای بالاتر از دمای آب ببرند. این کار به آنها کمک می‌کند که بتوانند در آب‌های سرد زنده بمانند.

mohsen-momayez

Write a Reply or Comment