استاندارد ملی 3696
سال تصویب: 1397
رشته: کمیته ملی استاندارد خوراک و فرآورده های کشاورزی
موضوع: افزودنی های خوراکی مجاز-یدات پتاسیم-ویژگی ها و روشهای آزمون
هدف و دامنه کاربرد
هدف از تدوین این استاندارد، تعیین ویژگی های فیزیکی، شیمیایی، بسته بندی، نشانه گذاری و روشهای آزمون یدات پتاسیم مورد مصرف در صنایع غذایی می باشد.
افزودنی مجاز (انگلیسی: Generally recognized as safe) یا بهاختصار «GRAS» اصطلاحی است که سازمان غذا و دارو آمریکا آنرا برای موادی بکار میبرد که افزودنش به غذا از نظر متخصصان، خطری برای سلامت انسان ندارد و در نتیجه از شرایط ذکرشده برای افزودنیهای خوراکی در «قانون فدرال غذا، دارو و مواد آرایشی» (FFDCA) مستثناست.
این اصطلاح نخستین بار در «اصلاحیهٔ قانون افزودنیهای غذایی سال ۱۹۵۸» بکار برده شد و تمامی افزودنیهای خوراکی که پس از این تاریخ تولید شدند، میبایست تحت بررسی و ارزیابیهای استاندارد قرار میگرفتند.