استاندارد ملی 2789
سال تصویب: 1397
رشته: کمیته ملی استاندارد خوراک و فرآورده های کشاورزی
موضوع:كنسرو ذرت شيرين – ویژگیها و روش های آزمون
هدف و دامنه کاربرد
هدف از تدوین این استاندارد، تعیین ویژگی ها، نمونه برداری، روش های آزمون ، بسته بندی و نشانه گذاری کنسرو ذرت شیرین میباشد. این استاندارد برای انواع کنسرو ذرت تهیه شده از دانه های تمیز و سالم ذرت شیرین که در ظروف غیر قابل نفوذ بسته بندی به روش سترون تجاری تهیه شده است و برای مصرف مستقیم و یا اهداف کترینگ ، کاربرد دارد.