استاندارد ملی 3414
سال تصویب: 1398
رشته: کمیته ملی استاندارد بیولوژی و میکروبیولوژی
موضوع:میکروبیولوژی نوشیدنیها- آب میوه، آب سبزی و فراوردها
پیشگفتار
استاندارد «میکروبیولوژی نوشیدنی ها- آب میوه و آب سبزی و فرآورده ها و ویژگیها و روشهای آزمون» که نخستین بار در سال ۱۳۷۶ تدوین منتشر شد ،اساس پیشنهادهای دریافتی و بررسی و تایید کمیسیون های مربوطه برای دومین بار مورد تجدید نظر قرار گرفت.
هدف و دامنه کاربرد
هدف از تدوین این استاندارد، تعیین ویژگی ها و روش آزمون میکروبیولوژی، انواع آبمیوه، انواع آب سبزی، انواع نکتار میوه و انواع نوشیدنی میوه ای بدون گاز از یک نوع میوه یا سبزی یا مخلوط آنها است. این استاندارد برای انواع آبمیوه، نکتار میوه و نوشیدنی میوه پروبیوتیک نیز کاربرد دارد.
این استاندارد برای انواع آبمیوه نکتار و نوشیدنی میوه گازدار کاربرد ندارد.
سرسرههای آبی-قسمت 1: الزامات ایمنی و روشهای آزمون