شهریور ۰۷ ۱۳۹۸ 0دیدگاه
خوراك انسان و دام- استاندارد ملی 15570

خوراك انسان و دام- كنترل كيفيت تجزيه اي و روش هاي اجرايي صحه گذاري روش آزمون اندازه گيري باقي‌مانده آفت كش‌ها -راهنما-استاندارد ملی ۱۵۵۷۰

استاندارد ملی 15570
سال تصویب: 1397
رشته: کمیته ملی استاندارد خوراک و فرآورده های کشاورزی
موضوع:خوراك انسان و دام- كنترل كيفيت تجزيه اي و روش هاي اجرايي صحه گذاري روش آزمون اندازه گيري باقي‌مانده آفت كش‌ها -راهنما

 

هدف:

هدف از تدوین این استاندارد، تعیین روش اجرایی کنترل کیفیت تجزیه ای و صحه گذاری روش آزمون برای اندازه گیری باقیمانده آفت کش ها در مواد غذایی و خوراک دام می باشد.

خوراک دام (انگلیسی: Animal feed) به مواد غذایی مخصوص حیوانات اهلی اطلاق می‌شود، که با هدف دامپروری، بطور انبوه تولید می‌گردد. آغاز تولید خوراک دام در مقیاس صنعتی، به اواخر قرن نوزدهم و همزمان با پیشرفت تغذیه در انسان‌ها بازمی‌گردد، که انسان قادر به شناسایی مزایای رژیم غذایی متعادل و اهمیت نقش فرآوری برخی از مواد اولیه گردید. خوراک گلوتن ذرت اولین بار در سال ۱۸۸۲ تولید شد و فرم کنونی خوراک دام نیز نخستین بار در سال ۱۸۹۴ توسط ویلیام هولینگتون دانفورت تولید گردید. شرکت آمریکایی کارگیل نیز از سال ۱۸۸۴ نخستین شرکتی بود که اقدام به تولید عمده خوراک دام نمود.

mohsen-momayez

Write a Reply or Comment