شهریور ۰۲ ۱۳۹۸ 0دیدگاه
دانه هاي حجيم شده غلاّت - استاندارد ملی 4509

دانه هاي حجيم شده غلاّت – ويژگي ها و روشهاي آزمون

استاندارد ملی 4509
سال تصویب: 1397
رشته: کمیته ملی استاندارد خوراک و فرآورده های کشاورزی
موضوع:نمک خوراکی- اندازه­ گیری کلسیم و منیزیم – روش­ آزمون

 

هدف و دامنه کاربرد

هدف از تدوین این استاندارد، تعیین ویژگی های فیزیکی، شیمیایی، میکروبی، نمونه برداری، روش های آزمون، بسته بندی و نشانه گذاری، انواع دانه های حجیم شده غلات بسته بندی شده، می باشد .

این استاندارد، برای انواع دانه های حجیم شده غلات کاربرد دارد.

 یادآوری 1- این استاندارد برای فرآورده‌های حجیم شده بر پایه بلغور و آرد غلات کاربرد ندارد.

 یادآوری 2- این استاندارد برای فرآورده‌های سرخ شده بر پایه سیب زمینی، غلات و حبوبات کاربرد ندارد.

یادآوری 3- این استاندارد برای فرآورده‌هایی که میزان دانه‌های غلات آنها کمتر از ۴۰ درصد وزن کل فرآورده باشد مانند: فرآورده کاراملی دانه های حجیم شده غلات، کاربرد ندارد.

mohsen-momayez

Write a Reply or Comment