سپتامبر
03
2019
0Comment
لاستیک استایرن بوتادین (SBR)-تعیین ریزساختار لاستیک استایرن بوتادین پلیمر شده در محلول -قسمت 1: روش طیف سنجی رزونانس مغناطیسی هسته پروتون (1H-NMR) و طیف سنجی زیر قرمز (IR)با روش فیلم قالب گیری- استاندارد ملی 11570-1
استاندارد ملی 4-11373 سال تصویب: 1397 رشته: کمیته ملی صنایع پلیمر موضوع:پلاستيكها – نمادها و علائم اختصاري - قسمت 4: بازدارنده هاي اشتعال مقدمه این استاندارد یک قسمت از مجموعه استانداردهای ملی ایران شماره 11373 است و سایر قسمت های این استاندارد به شرح زیر است: - قسمت ۱ :پلیمر های پایه و مشخصه [...]
سپتامبر
03
2019
0Comment
هواي درون ساختمان- قسمت 27: تعيين گرد و غبار فيبري نشسته روي سطوح با استفاده از SEM ميكروسكوپ الكتروني روبشي (روش مستقيم)- استاندارد ملی 27-10847
استاندارد ملی 27-10847 سال تصویب: 1396 رشته: کمیته ملی استاندارد محیط زیست موضوع: هواي درون ساختمان- قسمت 27: تعيين گرد و غبار فيبري نشسته روي سطوح با استفاده از SEM ميكروسكوپ الكتروني روبشي (روش مستقيم) هوایی که ما تنفس میکنیم مخلوطی از گازهایی از جمله نیتروژن (۷۸٪)، اکسیژن (۲۱٪)، آرگون (۰٫۹٪) و کربن دیاکسید (۰٫۰۳٪) است. به حرکت هوا نسیم یا باد گفته میشود. وجود هوا [...]
سپتامبر
03
2019
0Comment
كيفيت آب- نمونه برداري- قسمت 21: نمونه برداري از آب آشاميدني توزيع شده بهوسيله تانكرها يا روش هاي غير از شبكه هاي توزيع- راهنما- استاندارد ملی 21-11611
استاندارد ملی 21-11611 سال تصویب: 1396 رشته: کمیته ملی استاندارد محیط زیست موضوع: كيفيت آب- نمونه برداري- قسمت 21: نمونه برداري از آب آشاميدني توزيع شده بهوسيله تانكرها يا روش هاي غير از شبكه هاي توزيع- راهنما خواص فیزیکی آب (مقطر) بیبو، بیرنگ و بیطعم. آب خواص ویژهای دارد که آن را از دیگر مایعات متمایز [...]
سپتامبر
02
2019
0Comment
افزودنیهای خوراکی – عوامل براق کننده مجاز – فهرست و ویژگیها – اصلاحیه- استاندارد ملی A1-14409
استاندارد ملی A1-14409 سال تصویب: 1397 رشته: کمیته ملی استاندارد خوراک و فرآورده های کشاورزی موضوع: افزودنیهای خوراکی- عوامل براق کننده مجاز- فهرست و ویژگیها- اصلاحیه هدف: هدف از تدوین این اصلاحیه، اعمال اصلاحات به شرح زیر در متن استاندارد ملی ایران شماره 14409: سال ۱۳۹۰میباشد: در جدول ۲ (فهرست عوامل براق کننده) ، [...]
سپتامبر
02
2019
0Comment
ﺧﻮراك دام- ﺗﻌﻴﻴﻦ ﻣﻘﺪار زﻳﺮاﻟﻨﻮن ﺑﻪ روش ﻛﺮوﻣﺎﺗﻮﮔﺮاﻓﻲ ﻣﺎﻳﻊ ﺑﺎ ﻛﺎرآﻳﻲ ﺑﺎﻻ و ﺗﺨﻠﻴﺺ ﺑﻪ وﺳﻴﻠﻪ ﺳﺘﻮن اﻳﻤﻮﻧﻮاﻓﻴﻨﻴﺘﻲ- روش آزمون (اصلاحیه شماره ا)- استاندارد ملی A1-12257
استاندارد ملی A1-12257 سال تصویب: 1397 رشته: کمیته ملی استاندارد خوراک و فرآورده های کشاورزی موضوع:ﺧﻮراك دام- ﺗﻌﻴﻴﻦ ﻣﻘﺪار زﻳﺮاﻟﻨﻮن ﺑﻪ روش ﻛﺮوﻣﺎﺗﻮﮔﺮاﻓﻲ ﻣﺎﻳﻊ ﺑﺎ ﻛﺎرآﻳﻲ ﺑﺎﻻ و ﺗﺨﻠﻴﺺ ﺑﻪ وﺳﻴﻠﻪ ﺳﺘﻮن اﻳﻤﻮﻧﻮاﻓﻴﻨﻴﺘﻲ- روش آزمون(اصلاحیه شماره ا) هدف: هدف از تدوین اصلاحیه، اعمال اصلاحات به شرح زیر در متن استاندارد ملی ایران شماره 12257 [...]
سپتامبر
01
2019
0Comment
شيرطعم دار – ويژگي ها و روش هاي آزمون-استاندارد ملی A1-1527
استاندارد ملی A1-1527 سال تصویب: 1397 رشته: کمیته ملی استاندارد خوراک و فرآورده های کشاورزی موضوع:شيرطعم دار - ويژگي ها و روش هاي آزمون هدف: هدف از تدوین این اصلاحیه ، اعمال اصلاحات به شرح زیر در متن استاندارد ملی ایران شماره ۱۵۲۷ سال ۱۳۹۳ می باشد. برای تولید شیرهای طعم دار، مقداری اسانس، [...]
سپتامبر
01
2019
0Comment
شيره نارگيل-ويژگي ها- استاندارد ملی A1-12001
استاندارد ملی A1-12001 سال تصویب: 1397 رشته: کمیته ملی استاندارد خوراک و فرآورده های کشاورزی موضوع:شيره نارگيل-ويژگي ها هدف: هدف از تدوین این اصلاحیه ، اعمال اصلاحات به شرح زیر در متن استاندارد ملی ایران شماره 12001 سال ۱۳۸۷، شیره نارگیل- ویژگی ها می باشد: در جدول شماره ۵ حد قابل قبول ویژگی میزان [...]
آگوست
31
2019
0Comment
كره گياهي(مارگارين) – ويژگي ها و روش آزمون- استاندارد ملی A1-143
استاندارد ملی A1-143 سال تصویب: 1397 رشته: کمیته ملی استاندارد خوراک و فرآورده های کشاورزی موضوع:كره گياهي(مارگارين) - ويژگي ها و روش آزمون هدف: هدف از تدوین این اصلاحیه، اعمال اصلاحات به شرح زیر در متن استاندارد ملی ایران شماره ۱۴۳ کره گیاهی (مارگارین)- ویژگیها و روشهای آزمون :سال ۱۳۹۴ میباشد : در ردیف [...]
آگوست
31
2019
0Comment
افزودنی های خوراکی مجاز- تعیین مقدار رنگ های مصنوعی مجاز خوراکی در فرآورده های حجیم شده بر پایه بلغور و آرد غلات به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا- روش آزمون- استانداردهای ملی 15654
استاندارد ملی 15654 سال تصویب: 1397 رشته: کمیته ملی استاندارد خوراک و فرآورده های کشاورزی موضوع:افزودنی های خوراکی مجاز- تعیین مقدار رنگهای مصنوعی مجاز خوراکی در فرآورده های حجیم شده بر پایه بلغور و آرد غلات بهروش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا- روش آزمون هدف هدف از تدوین این استاندارد، تعیین روش آزمون اندازه [...]
آگوست
30
2019
0Comment
دانه کلزا با اسید اروسیک پائین(کانولا)- ویژگیها و روش های آزمون- استاندارد ملی 15621
استاندارد ملی 15621 سال تصویب: 1397 رشته: کمیته ملی استاندارد خوراک و فرآورده های کشاورزی موضوع:دانه کلزا با اسید اروسیک پائین(کانولا) هدف و دامنه کاربرد هدف از تدوین این استاندارد، تعیین ویژگی ها، نمونه برداری ، روش های آزمون، بسته بندی و نشانه گذاری دانه کلزا با اسید اروسیک پایین(کانولا) غیر تراریخته است. این [...]
آگوست
30
2019
0Comment
افزودنی های خوراکی مجاز- استاندارد عمومی برچسب زنی افزودنی های خوراکی جهت فروش- استاندارد ملی 15590
استاندارد ملی 15590 سال تصویب: 1397 رشته: کمیته ملی استاندارد خوراک و فرآورده های کشاورزی موضوع:افزودنی های خوراکی مجاز- استاندارد عمومی برچسب زنی افزودنی های خوراکی جهت فروش هدف هدف از تدوین این استاندارد، تعیین الزامات عمومی مربوط به برچسب زنی مواد افزودنی خوراکی به منظور ارائه اطلاعات به مصرف کنندگان است. دامنه [...]
آگوست
29
2019
0Comment
خوراك انسان و دام- كنترل كيفيت تجزيه اي و روش هاي اجرايي صحه گذاري روش آزمون اندازه گيري باقيمانده آفت كشها -راهنما-استاندارد ملی 15570
استاندارد ملی 15570 سال تصویب: 1397 رشته: کمیته ملی استاندارد خوراک و فرآورده های کشاورزی موضوع:خوراك انسان و دام- كنترل كيفيت تجزيه اي و روش هاي اجرايي صحه گذاري روش آزمون اندازه گيري باقيمانده آفت كشها -راهنما هدف: هدف از تدوین این استاندارد، تعیین روش اجرایی کنترل کیفیت تجزیه ای و صحه گذاری روش [...]
آگوست
29
2019
0Comment
مواد غذايي – تعيين عناصر و گونه هاي شيميايي آنها – تعيين آرسنيك معدني در مواد غذايي با منشاء دريايي و گياهي به وسيله كروماتوگرافي مايع تبادل يوني با كارايي بالا متصل به دستگاه پلاسماي القايي جفت شده با آشكارساز طيف سنج جرمي- استاندارد ملی 15584
استاندارد ملی 15584 سال تصویب: 1397 رشته: کمیته ملی استاندارد خوراک و فرآورده های کشاورزی موضوع:مواد غذايي - تعيين عناصر و گونه هاي شيميايي آنها - تعيين آرسنيك معدني در مواد غذايي با منشاء دريايي و گياهي به وسيله كروماتوگرافي مايع تبادل يوني با كارايي بالا متصل به دستگاه پلاسماي القايي جفت شده با آشكارساز [...]
آگوست
28
2019
0Comment
مشتقات نشاسته – تعيين تركيب شربت هاي گلوكز، شربت هاي فروكتوز و شربت هاي گلوكز هيدروژنه – به روش كروماتوگرافي مايع با كارايي بالا (HPLC)- استاندارد ملی 15548
استاندارد ملی 15548 سال تصویب: 1397 رشته: کمیته ملی استاندارد خوراک و فرآورده های کشاورزی موضوع:مشتقات نشاسته - تعيين تركيب شربت هاي گلوكز، شربت هاي فروكتوز و شربت هاي گلوكز هيدروژنه - به روش كروماتوگرافي مايع با كارايي بالا (HPLC) هدف و دامنه کاربرد هدف از تدوین این استاندارد، اندازه گیری ترکیب محلول های [...]
آگوست
28
2019
0Comment
مواد غذايي- اندازه گيري تركيبات آرسنيك واكنش پذير به شكل هيدريد در برنج به وسيله طيف سنجي جذب اتمي مجهز به سيستم توليد هيدريد پس از استخراج با اسيد- استاندارد ملی 15549
استاندارد ملی 15549 سال تصویب: 1397 رشته: کمیته ملی استاندارد خوراک و فرآورده های کشاورزی موضوع:مواد غذايي- اندازه گيري تركيبات آرسنيك واكنش پذير به شكل هيدريد در برنج به وسيله طيف سنجي جذب اتمي مجهز به سيستم توليد هيدريد پس از استخراج با اسيد هدف هدف از تدوین این استاندارد، تعیین روش غربالگری برای [...]