آگوست
27
2019
0Comment
پرتوفرآوري مواد غذايي- آيين كار- استاندارد ملی 15498
استاندارد ملی 15498 سال تصویب: 1397 رشته: کمیته ملی استاندارد خوراک و فرآورده های کشاورزی موضوع:پرتوفرآوري مواد غذايي- آيين كار هدف و دامنه کاربرد هدف از تدوین این استاندارد ، تعیین آیین کارپرتوفرآوری مواد غذایی ، با هدف دستیابی به پرتوفرآوری موثر به صورتی است که کیفیت محصولات حفظ و محصولی ایمن و مناسب [...]
آگوست
27
2019
0Comment
آرد کامل ذرت- ویژگی ها و روش های آزمون- استانداردملی 8151
استاندارد ملی 8151 سال تصویب: 1397 رشته: کمیته ملی استاندارد خوراک و فرآورده های کشاورزی موضوع:آرد کامل ذرت- ویژگی ها و روش های آزمون هدف هدف از تدوین این استاندارد، تعیین ویژگیها، روشهای نمونه برداری، روشهای آزمون، بسته بندی و نشانه گذاری آرد کامل ذرت میباشد. دامنه کاربرد این استاندارد برای آرد کامل ذرت [...]
آگوست
26
2019
0Comment
فرآورده های گوشتی عمل آوری شده پخته – ویژگی ها و روش های آزمون- استاندارد ملی 5753
استاندارد ملی 5753 سال تصویب: 1397 رشته: کمیته ملی استاندارد خوراک و فرآورده های کشاورزی موضوع:فرآورده های گوشتی عمل آوری شده پخته – ویژگی ها و روش های آزمون هدف و دامنه کاربرد هدف از تدوین این استاندارد، تعیین ویژگی های حسی، فیزیکی ، شیمیایی، میکروبی، بافت شناسی، نمونه برداری، به روش های آزمون، [...]
آگوست
26
2019
0Comment
بلغور ذرت-ویژگی ها و روش های آزمون- استاندارد ملی 5656
استاندارد ملی 5656 سال تصویب: 1397 رشته: کمیته ملی استاندارد خوراک و فرآورده های کشاورزی موضوع:بلغور ذرت-ویژگی ها و روش های آزمون هدف هدف از تدوین این استاندارد، تعیین ویژگی ها، روشهای نمونه برداری، روش های آزمون، بسته بندی و نشانه گذاری بلغور ذرت است. دامنه کاربرد این استاندارد برای بلغور ذرت، مورد مصرف [...]
آگوست
25
2019
0Comment
نمک خوراکی- اندازه گیری سدیم و یا پتاسیم فروسیانید- روش آزمون- استاندارد ملی 5550
استاندارد ملی 5550 سال تصویب: 1397 رشته: کمیته ملی استاندارد خوراک و فرآورده های کشاورزی موضوع:نمک خوراکی- اندازه گیری سدیم و یا پتاسیم فروسیانید- روش آزمون هدف هدف از تدوین این استاندارد تعیین روش اندازه گیری کمی و یا کیفی سدیم ویا پتاسیم فروسیانید در نمک خوراکی میباشد. دامنه کاربرد این روش برای اندازه [...]
آگوست
25
2019
0Comment
افزودنیهای خوراکی مجاز- لاکتیک اسید- ویژگیها و روشهای آزمون- استاندارد ملی 4618
استاندارد ملی 4618 سال تصویب: 1397 رشته: کمیته ملی استاندارد خوراک و فرآورده های کشاورزی موضوع:افزودنیهای خوراکی مجاز- لاتیک اسید- ویژگی های آن هدف و دامنه کاربرد هدف از تدوین این استاندارد، تعیین ویژگی های فیزیکی، شیمیایی، بسته بندی، نشانه گذاری و روشهای آزمون لاکتیک اسید بوده و در مورد لاکتیک اسید مصرفی در [...]
آگوست
24
2019
0Comment
دانه هاي حجيم شده غلاّت – ويژگي ها و روشهاي آزمون
استاندارد ملی 4509 سال تصویب: 1397 رشته: کمیته ملی استاندارد خوراک و فرآورده های کشاورزی موضوع:نمک خوراکی- اندازه گیری کلسیم و منیزیم - روش آزمون هدف و دامنه کاربرد هدف از تدوین این استاندارد، تعیین ویژگی های فیزیکی، شیمیایی، میکروبی، نمونه برداری، روش های آزمون، بسته بندی و نشانه گذاری، انواع دانه های حجیم [...]
آگوست
24
2019
0Comment
نمک خوراکی- اندازه گیری کلسیم و منیزیم – روش آزمون- استاندارد ملی 4058
استاندارد ملی 4058 سال تصویب: 1397 رشته: کمیته ملی استاندارد خوراک و فرآورده های کشاورزی موضوع:نمک خوراکی- اندازه گیری کلسیم و منیزیم - روش آزمون هدف هدف از تدوین این استاندارد تعیین روش اندازه گیری کلسیم و منیزیم در نمک خوراکی میباشد. دامنه کاربرد این روش برای اندازه گیری کلسیم و منیزیم در نمک [...]
آگوست
23
2019
0Comment
افزودنی های خوراکی مجاز- یدات پتاسیم- ویژگی ها و روشهای آزمون- استاندارد ملی 3696
استاندارد ملی 3696 سال تصویب: 1397 رشته: کمیته ملی استاندارد خوراک و فرآورده های کشاورزی موضوع: افزودنی های خوراکی مجاز-یدات پتاسیم-ویژگی ها و روشهای آزمون هدف و دامنه کاربرد هدف از تدوین این استاندارد، تعیین ویژگی های فیزیکی، شیمیایی، بسته بندی، نشانه گذاری و روشهای آزمون یدات پتاسیم مورد مصرف در صنایع غذایی می [...]
آگوست
23
2019
0Comment
قند پختي – ويژگيها و روشهاي آزمون- استاندارد ملی 3680
استاندارد ملی 3680 سال تصویب: 1397 رشته: کمیته ملی استاندارد خوراک و فرآورده های کشاورزی موضوع: قند پختی- ویژگیها و روشهای آزمون هدف و دامنه کاربرد هدف از تدوین این استاندارد، تعیین ویژگی های فیزیکی، شیمیایی، میکروبی، نمونه برداری، روش های آزمون، بستهبندی و نشانه گذاری، انواع قند پختی بسته بندی شده، می باشد. [...]
آگوست
22
2019
0Comment
ژلاتين مورد مصرف در صنايع غذايي- ويژگيها و روشهاي آزمون- استاندارد ملی 3474
استاندارد ملی 3474 سال تصویب: 1397 رشته: کمیته ملی استاندارد خوراک و فرآورده های کشاورزی موضوع:ژلاتين مورد مصرف در صنايع غذايي- ويژگيها و روشهاي آزمون هدف هدف از تدوین این استاندارد، تعیین ویژگی ها، نمونه برداری ، روش های آزمون ، بسته بندی و نشانه گذاری ژلاتین مورد مصرف در صنایع غذایی، می باشد. [...]
آگوست
22
2019
0Comment
جوجه یکروزه – ویژگی ها و آئین کار عرضه- استاندارد ملی 3663
استاندارد ملی 3663 سال تصویب: 1397 رشته: کمیته ملی استاندارد خوراک و فرآورده های کشاورزی موضوع: جوجه یکروزه- ویژگیها و آئین کار عرضه هدف و دامنه کاربرد هدف از تدوین این استاندارد، تعیین ویژگی های جوجه یکروزه و آیین کارچگونگی عرضه جوجه یکروزه ، است. این استاندارد ، برای جوجه یکروزه گوشتی و جوجه [...]
آگوست
21
2019
0Comment
لواشك- ويژگي ها و روش هاي آزمون- استاندارد ملی 3308
استاندارد ملی 3308 سال تصویب: 1397 رشته: کمیته ملی استاندارد خوراک و فرآورده های کشاورزی موضوع:لواشک- ویژگی ها و روش های آزمون هدف و دامنه کاربرد هدف از تدوین این استاندارد، تعیین ویژگی ها، نمونه برداری، روشهای آزمون، بسته بندی و نشانه گذاری لواشک میباشد. این استاندارد، برای انواع کاربرد دارد. لواشک یک [...]
آگوست
21
2019
0Comment
افزودنی های خوراکی مجاز- فسفریک اسید- ویژگی ها و روش های آزمون- استاندارد ملی 2884
استاندارد ملی 2870 سال تصویب: 1397 رشته: کمیته ملی استاندارد خوراک و فرآورده های کشاورزی موضوع:کنسرو ماهی تون در روغن– ویژگیها و روشهای آزمون هدف و دامنه کاربرد هدف از تدوین این استاندارد،تعیین ویژگی ها، نمونه برداری، روشهای آزمون، بسته بندی و نشانه گذاری کنسرو ماهی تن در روغن است. این استاندارد ، برای [...]
آگوست
20
2019
0Comment
کنسرو ماهی تون در روغن– ویژگیها و روشهای آزمون- استاندارد ملی 2870
استاندارد ملی 2870 سال تصویب: 1397 رشته: کمیته ملی استاندارد خوراک و فرآورده های کشاورزی موضوع:کنسرو ماهی تون در روغن– ویژگیها و روشهای آزمون هدف و دامنه کاربرد هدف از تدوین این استاندارد،تعیین ویژگی ها، نمونه برداری، روشهای آزمون، بسته بندی و نشانه گذاری کنسرو ماهی تن در روغن است. این استاندارد ، برای [...]